hääkuvaus

Häävideot ja ilmakuvat häistä

Filmant hääkuvaus sisältää häävideot maasta ja ilmasta, sekä still-kuvat ilmasta. Häävideot tarjotaan valmiiksi käsiteltynä pitkänä 1-3 tunnin videona, sekä lyhyempänä koosteena, hääparin toiveiden mukaisesti.

Kuvat ovat tärkeä osa juhlan taltiointia, mutta videolla tunnelma välittyy vielä paremmin ja kaikki valmisteluun nähty vaiva tallentuu muistoksi, johon voi palata vielä vuosienkin päästä esimerkiksi tulevina hääpäivinä. Videointi tai ilmakuvaus on myös hyvä lahja hääparille, esimerkiksi lähimmältä ystäväpiiriltä.

Häävalokuvat ilmakuvina

Ilmakuvaus on mahdollista tilata erillisenä palveluna, tai voimme toteuttaa sen häiden videokuvauksen ohessa, mikäli valokuvaajanne ei tarjoa ilmakuvausta. Tällöin kannattaa harkita kahden kuvaajan käyttöä Filmantilta, jos ilmakuvauksen aikana halutaan saada myös video talteen.

Videokuvaus

Videokuvaukseen kuuluu aina peilittömällä hybridijärjestelmäkameralla tehty video, joka yleensä kuvataan 4K 50fps laadulla, jotta jälkikäsittelyä varten saadaan kattavasti dataa. Filmantilla peruspakettiin kuuluu aina myös videokuvaus dronella, jos sää ja kuvauspaikan sijainti sen sallivat. Hääparin kanssa sovitaan, missä kohdissa dronea hyödynnetään. Tarvittaessa on mahdollisuus myös toiseen videokuvaajaan.

Hääkuvauksen vaihtoehdot

Käyttötarkoitus ja budjetti yleensä määrittävät millainen häävideo tai ilmakuvaus toteutetaan. Alla tyypilliset vaihtoehdot, mutta paketti voidaan aina räätälöidä toiveiden mukaisesti.

Kuvauksen varaaminen

Olkaa yhteydessä esim. sähköpostilla tai puhelimella ja tarkistetaan kalenteritilanne häidenne aikaan ja jutellaan toiveistanne. Häiden lähestyessä pidetään tapaaminen, jossa käydään läpi häiden ohjelma ja sovitaan kuvauksen yksityiskohdat.