hinnasto

Dronekuvausta pieneen tai isoon projektiin

Esimerkiksi kuvia huikeista maisemista, myyntikohteesi esiin uudessa valossa, mainosvideo yrityksellesi, tai juhlien ikuistaminen.

 • Valokuvauksen hinta alkaen 120€. Sisältää 3 valmista editoitua korkealaatuista ilmakuvaa.
 • Videokuvauksen hinta alkaen 180€. Sisältää tunnin suunnittelua ja kuvausta kohteessa ja kaksi tuntia editointia. Riittävä esim. pienen kiinteistön esittelyvideoon. Ei sisällä musiikkia, mutta sitä on mahdollista videoon lisähinnasta saada.
 • Yhdistetyn valo- ja videokuvauksen hinta alkaen 250€. Sisältää 1,5 tuntia suunnittelua ja kuvausta kohteessa ja kolme tuntia editointia. Lopputuloksena 3 editoitua korkealaatuista kuvaa ja 1-3 minuutin video ilman musiikkia.
 • Kattojen tms. rakenteiden tarkastuksen hinta alkaen 90€. Sisältää max 45min kohteessa ja valikoidut, mutta käsittelemättömät kuvat, tai vaihtoehtoisesti karkeasti leikattu video.
 • Lahjakortit haluamallesi summalle.
   

  Hinnat sisältävät alv 24 %, sekä matkakulut max 30km päähän Ilmajoen keskustasta. Ylittävältä osin 0,43€/km. Kuvien tai videoiden editointityö tuntityönä 50€/h. Kuvien ja videoiden omistusoikeus pysyy kuvaajalla ja työn tilaaja saa toimitettuihin materiaaleihin käyttöoikeuden.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!