Palvelut

videokuvaa ja valokuvia ilmasta käsin

Dronekuvauksen avulla saadaan uutta perspektiiviä video-ja valokuviin.

Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaita. Lopputuotteemme sopivat mm. sosiaaliseen mediaan, mainoksiin, myynti-ilmoituksiin, julisteisiin, tauluihin ym. printteihin. Lisäksi mm. kattojen ja muiden rakenteiden kuvaukset.

Mitä lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea? Miten olisi ilmakuva kodista tai mökistä, videokuvaus harrasteautosta tms.? Meiltä lahjakortit haluamallesi summalle.

Kuvauslaitteisto

Kuvauskopterina toimii DJI Phantom 4 Pro.

Erikoisuutena tarjolla mahdollisuus FPV Dronella tehtävään vauhdikkaaseen videokuvaukseen. Tulossa myös cinewhoop, jolla esim. sisätilojen ilmavat esittelyt ovat mahdollisia.

Videot ja kuvat

Videot toimitetaan oletuksena HD-laatuisina ja valmiiksi editoituina, mutta myös 4K -tarkkuus ja raakamateriaalin toimitus ovat mahdollisia. Kuvat toimitetaan käyttötarkoituksen mukaisessa koossa, valmiiksi muokattuina.

Valmiit tiedostot toimitetaan ladattavaksi pilvipalvelun linkistä tai vaihtoehtoisesti ne voidaan toimittaa muistitikulla.

Turvallisuus

Toiminta on vastuuvakuutettu sääntelyn vaatimalla tavalla. Noudatamme miehittämättömän ilmailun säännöksiä lentokorkeuksista, paikoista ym.

Toimialue

Pääasiassa toimimme Etelä-Pohjanmaan alueella, mutta aikataulujen salliessa operointi kauemmas on täysin mahdollista.

Miksi Filmant?

Laadukasta ja joustavaa ilmakuvausta kaikkiin tarpeisiin.

Mitä saat?

Ideasi ja toiveesi muuttuvat vaivattomasti kauniiksi kuviksi ja tyylikkäiksi videoiksi.