Filmant

Dronekuvaus

Dronella eli miehittämättömällä ilma-aluksella pystytään kuvaamaan ilmasta käsin upeita videoita ja valokuvia sellaisista paikoista, joihin ei tavallisella kuvauskalustolla päästä.

Antti

Aloitin rc-lennokkiharrastuksen n. 11 vuoden ikäisenä radio-ohjattavalla Fly-Boy -polttomoottorilennokilla joten lennätyskokemusta on yli 25 vuoden ajalta.

Kokeiltu on matkan varrella myös purjelentoa ja lentosimulaattoreitakin lennelty paljon, ennen kuin erilaiset dronet astuivat kuvioihin, ja niiden kautta aiempi kuvausharrastuskin pääsi taas kunnolla vauhtiin.
 

Filmant

Mikä ihmeen Filmant? Nimessä esiintyvät tietysti Film ja Antti, ja lisäksi filmant on ranskankielinen ilmaisu “kuvaava”, eli esim. henkilö joka kuvaa.

Filmant on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintatapaan. Dronetoiminnassa noudatetaan EU:n droneasetusta ja Suomen ilmailulakia, sekä kaikessa toiminnassa Suomen lakia. Noudatamme kansainvälisiä ihmisoikeuksien-, ympäristön suojelun- ja korruption vastaisen toiminnan periaatteita. Odotamme myös sidosryhmiemme noudattavan näitä periaatteita.